onsdag den 19. september 2012

Idag

Vi har været hjemme idag, fra skole og fra arbejde. Børnene er syge med forkølelse og hoste og moren er træt fordi hun blev vækket kl. 4. af et hostende barn.  Derfor var det klogest at blive hjemme. Medens pigerne har ligget på sofaen har jeg hygget mig med at...
...planlægge et nyt projekt. Inspireret af Karen-Maries fine halsrør planlægger jeg at lave noget der ligner, bare på min måde :-) Farverne er bestemt, så jeg skal bare igang. Glæder mig til det skal varme min hals.
 ...strikker på livet løs på Swallow. Er i en rigtig god strikkestime. Skønt.
 Her er lækre strikkepinde en del af nydelsen.
 ..lave en lille opstilling af nogle af de ting jeg havde fat i, i min søgen efter inspiration. Har lige købt det zig-zaggede stof. Det er så fint synes jeg. Så jeg fik, træthed til trods, en hyggelig og stille dag hjemme, midt på ugen.
 Lørdag fik jeg syet nøglesnore til mine hjemme- og arbejdsnøgler, så nu er det slut med at lede i bunden af tasken, det er smart. Jeg fulgte selvfølgelig Wenches instrukser
Til sidst har jeg lige lyst til at vise jer min datters streg. Den travle dame er tegnet på skrympeplast og hun er lillebitte og bare så supersød synes jeg :-) Måske hun er ude og gå i en efterårsstorm?

lørdag den 8. september 2012

Revet...

Sidste år syede jeg denne kjole til min datter. Jeg synes stoffet er SÅ fint. Kjolen fik hun dog kun glæde af én dag, så var den revet i stykker ved en klatretur i et træ. ØV. Desværre var stoffet ikke revet i syningen, men i selv stoffet. Så kjolen røg til reparation og i den bunke har den så ligget ind til dette års sommerferie, hvor jeg besluttede at klippe kjolen op og sy en tittekant på. Det anes lige på nederste billede.


Jeg synes egentlig det lykkedes meget godt, man kan næsten sige at kjolen fik lidt mere kant ;-)
Tittebåndet er fra BettyP, som er leverandør af skønne skønne sager.

Den røde kjole er syet i år og stoffet hører klart blandt én af Liberty-favoritterne (i alle farvevarianter).

God weekend til alle.

søndag den 2. september 2012

Halløj....

 En lille hilsen herfra hvor jeg har holdt en sommerpause fra bloggen. Det vælger jeg at kalde stilheden herinde og håber så på at få tilført lidt liv til bloggen igen :-D Tallerkenen på billedet er et kup fra det svenske. Er helt ekset med det fine porcelæn man kan finde i Sverige.
 Inspireret af Karen Maries flakoner kastede jeg mig ud i at brodere lidt selv også...

 Resultatet blev jeg ret glad for. Det var sjovt. Det må prøves igen tror jeg.
Lynlåsen blev stukket fast med kraftig neontråd og det kom til at se sådan ud under. Det synes jeg måske var lidt rodet, men jeg valgte at lade det være da den neongule stikning var så fin til den pink lynlås.

Jeg skylder en lille anmeldelse af Citronille mønsteret. Det var i og for sig nemt nok at følge, trods det franske, synes dog at resultatet blev alt for stort til mine to piger. Jeg kan faktisk passe kjolen, som er en størrelse 10 år, så det er vel ikke helt ok. Tror ikke jeg kaster mig ud i flere af deres mønstre. Mest fordi jeg synes de er for dyre at satse på er gode. Er der nogen af jer som har andre erfaringer?

Jeg har syet en masse kjoler og toppe i sommer, men har ikke rigtig fået taget billeder, så det må vente, til jeg får taget mig sammen.

Er iøvrigt kommet i gang med at strikke på Swallow, som jo blev mit "vinder"-projekt
God søndag.