søndag den 24. april 2011

Glædelig påske

 For to år siden syede jeg disse påske poser. I år havde jeg egentlig tænkt mig at sy nogle nye, da jeg har foræret de fleste væk. Det blev så ikke lige, men det kan da nås endnu.
 Jeg er helt ekset med de gamle påske billeder. Dem købte jeg som billedfiler, som jeg kan hente på en cd-rom og så er de til friafbenyttelse. Jeg har dem også i juleversioner/nytårsversioner og valentinesversioner.

Den sidste her har jeg beholdt. Den har en fantastisk praktisk funktion. Der kan være rigtig meget i den og den kan lukkes for nysgerrige fingre og øjne.

Håber at i nyder påskefriheden og det dejlige vejr. Det gør jeg. Har været i Sverige et par dage og kom hjem i går. Så kan jeg lige nå at nyde et par dage hjemme også.

lørdag den 9. april 2011

Forår

 Ahhh, nu kommer foråret. det er jeg sikker på. Sidder i min lejlighed ved en åben altandør og nyder en sval brise og de dejlige lyde fra mennesker der indtager foråret på skønneste vis.

Tusind tusind tak for søde og opmuntrende ord i mit sidste indlæg. Det har været dejligt med alle søde kommentarer og gode idéer til at komme i gang med det kreative igen.

Karen Marie, jeg synes at det er en rigtig god idé at invitere gode krea veninder til kaffe og hygge. Den tror jeg at jeg vil overveje at bruge, meget snart :-) Bloggene har jeg hele tiden brugt til at finde inspiration, de har bare ikke rigtig haft effekt på mig, før nu, hvor overskuddet begynder at komme igen.

Jeg er rask igen og er så småt begyndt at lege lidt. Syr lidt patchwork, som jeg tænker måske skal ende med at blive en kosmetikpung...måske og så har jeg lige som mange andre kastet mig over masking tape. Er helt vild med de fine mønstre og kan se mange sjove ting man kan bruge det til.

Vil iøvrigt lige vise jer et af mine favorit spots i min lejlighed. Platterne arvede jeg fra min farmor da hun døde sidste år. Urtepotten er fra min moster. De giver lutter gode minder. Bordet fik jeg af mine forældre til min fødselsdag sidste år og lampen fik jeg overbevist min mand om at vi bare måtte eje, da vi flyttede, også snart et år siden.

Nu vil jeg overbevise mine to døtre om at vi skal ud i vejret...de er to bypiger og synes det er fint nok bare at kigge ud på det gode vejr, men når så først at de er ude i det er de jo glade for det.